Mac decorativ (Papaver orientale 'White ruffles')

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001738
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci

Papaver orientale 'White ruffles' este o plantă perenă cu flori albe mari și bogate în petale. Tulpinile sunt înalte și puternice, ajungând la o înălțime de aproximativ 60-90 cm. Foliajul este de obicei verde deschis, dar poate avea și nuanțe de argintiu sau gri-verde.

Această plantă înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iunie-iulie. Nu are un parfum distinct, dar poate aduce o notă vizuală plăcută grădinii.

Papaver orientale 'White ruffles' poate fi utilizat în mai multe moduri în grădină: poate fi plantat în grupuri, în zone de margine sau în fundalul grădinii. De asemenea, poate fi utilizat ca plantă solitară, dacă se dorește să se sublinieze frumusețea sa.

Plante care pot însoți Papaver orientale 'White ruffles' includ: Alte varietăți de papaver oriental, Iarba de pampas, Iris, Salvia

Aceste plante pot crea un contrast frumos și interesant cu florile albe ale Papaver orientale 'White ruffles', sau pot completa culorile din grădină, în funcție de alegerile făcute în designul grădinii.

Detalii

SKU
00001738
Categorii
Greutate
1 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
aliniamente, boduri, ghivece, jardiniera, solitar
Sezon interes
primava, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
40 cm
Inaltime maturitate
70 cm
Forma
tufa
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review