Luleaua turcului galbena (Campsis rad. 'Flava')

24,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001600
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-40 cm.

Livrare la ghiveci 

Luleaua turcului galbenă, cunoscută și sub denumirea științifică Campsis radicans 'Flava', este o plantă agățătoare cu flori atrăgătoare și deosebite. Luleaua turcului galbenă este o plantă agățătoare cu tulpini lemnoase și creștere rapidă. Aceasta produce frunze compuse, de culoare verde închis, cu foliole ovale sau lanceolate. Florile sunt trompete mari, de culoare galbenă, cu gât portocaliu și o formă atrăgătoare. Ele apar în abundanță în timpul sezonului de înflorire și adaugă o notă strălucitoare și exotică în grădina dumneavoastră.

Caracteristici: Luleaua turcului galbenă este cunoscută pentru florile sale spectaculoase și atractivitatea lor pentru polenizatori precum albinele și fluturii. Aceasta este o plantă perenă rezistentă și adaptabilă, care se dezvoltă cel mai bine în zone cu expunere la soare plin sau parțial și soluri bine drenate. Este o plantă viguroasă, cu capacitatea de a acoperi rapid pergole, garduri și alte structuri de sprijin.

Sezon de interes: Luleaua turcului galbenă înflorește în perioada de vară și oferă un spectacol de flori galbene strălucitoare. Aceasta poate continua să înflorească până în toamnă, adăugând o notă vibrantă și atractivă în peisajul dumneavoastră.

Utilizare: Luleaua turcului galbenă este adesea folosită pentru a acoperi structuri de sprijin, cum ar fi pergole, garduri sau ziduri, în grădini și peisaje. Florile sale atrăgătoare și creșterea rapidă o fac potrivită pentru a crea un efect dramatic și decorativ în grădina dumneavoastră.

Plante care o pot însoți: Luleaua turcului galbenă poate fi însoțită de o varietate de plante care completează aspectul său și adaugă varietate în grădină. Plantele agățătoare, precum trandafirii cataratori sau glicina, pot crea o combinație spectaculoasă de flori și texturi. De asemenea, plantele perene cu flori colorate, cum ar fi rudbeckia sau coreopsis, pot adăuga o notă de culoare în apropierea lulelei turcului galbenă. Asigurați-vă că alegeți plante care tolerează aceleași condiții de creștere și care se îmbină în aspectul general al grădinii.

Luleaua turcului galbenă este o plantă rezistentă și ușor de întreținut. Necesită udare regulată în timpul perioadelor de secetă și tăiere periodică pentru a controla creșterea și a menține forma dorită.

Detalii

SKU
00001600
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
alei, pereti
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
6 m
Forma
catarator
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review