Luleaua turcului (Campsis radicans) ghiveci 2l

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 11003155
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 50-80 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Campsis radicans, cunoscut și sub numele de luleaua turcului, este o plantă cățărătoare cu flori atractivă, originară din America de Nord. Aceasta are tulpini lemnoase, care se atașează cu rădăcini aeriene și se răspândesc într-un mod agresiv. Frunzele sale sunt lungi și compuse din mai multe frunze mai mici, iar florile sunt tubulare, portocalii și foarte atrăgătoare pentru albine și alte insecte polenizatoare.

Caracteristici: Luleaua turcului poate crește până la 10 metri în înălțime și 5 metri în lățime. Este o plantă rezistentă la ger, care preferă locurile însorite și bine drenate. Este o plantă viguroasă și poate fi folosită ca plantă cățărătoare pe peretele casei, pe gard sau pe o pergolă.

Sezon de interes: înflorește în perioada iulie - septembrie și oferă o frumoasă culoare portocalie în grădina ta.

Utilizare: Luleaua turcului este o plantă ideală pentru acoperirea unor zone inestetice sau pentru crearea unui gard viu. Poate fi plantată în grădini de dimensiuni mari sau mici, dar este important să se țină cont de răspândirea sa agresivă.

Plante care o pot însoți:Luleaua turcului poate fi însoțită de alte plante cățărătoare, cum ar fi Clematita, Mana Maicii Domnului sau Glicina, sau de plante perene, cum ar fi hosta sau feriga.

Detalii

SKU
11003155
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori, gard viu
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
5 m
Inaltime maturitate
15 m
Gard viu
Gard viu
Forma
catarator
Culoare flori
portocaliu, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review