Liliac frantuzesc (Syringa vulg. Katherine Havemeyer)

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000710
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare 15-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci. 

Liliacul francez (Syringa vulgaris 'Katherine Havemeyer') este o varietate de liliac care este apreciată pentru frumusețea sa și aroma sa minunată. Liliacul francez 'Katherine Havemeyer' este un arbust deciduu care poate atinge înălțimi de până la 3-4 metri. Are o coroană largă și ramuri arborescente.

Descriere și Caracteristici: Frunzele sunt simple, opuse și au o culoare verde închis. Ele pot deveni galbene înainte de a cădea în toamnă. Florile sunt atracția principală a acestei varietăți de liliac. Ele sunt mari, de culoare mov deschis la lavandă și au o formă clasică de trompetă. Florile sunt parfumate și au un miros puternic și plăcut.

Perioada de Înflorire: Liliacul francez 'Katherine Havemeyer' înflorește în primăvară, în general în luna mai. Perioada de înflorire poate varia ușor în funcție de climă.

Parfum: Acest liliac are un parfum bogat și dulce, care îmbată aerul în jurul său în timpul înfloririi.

Îngrijire: Preferă solurile bine drenate și fertile. Asigurați-vă că solul are o bună capacitate de drenaj, deoarece liliacii nu tolerează bine umezeala stagnată. Liliacul francez 'Katherine Havemeyer' preferă locurile însorite sau semiumbrite, unde primește cel puțin 6-8 ore de soare pe zi pentru a înflori în mod optim. Tăierea poate ajuta la menținerea formei și a sănătății arbustului. Tăiați ramurile uscate sau moarte în primăvară după înflorire. Este posibil să aplicați un îngrășământ echilibrat pentru plante cu flori în primăvară pentru a susține o înflorire sănătoasă.

Utilizări în Peisagistică: Liliacul francez 'Katherine Havemeyer' este o varietate populară pentru grădini și peisaje ornamentale datorită aspectului său atrăgător și a aromei sale deosebite. Este o alegere excelentă pentru a crea o perdea sau un gard viu în grădina dvs. Florile sale sunt ideale pentru tăieri și aranjamente florale parfumate. Această varietate de liliac adaugă un farmec romantic în peisaj și poate deveni un punct focal în grădina dvs. în timpul înfloririi.

Liliacul francez 'Katherine Havemeyer' este o alegere minunată pentru oricine dorește să aducă un element de eleganță, culoare și aromă în grădina lor. Cu puțină grijă și atenție, veți bucura cu siguranță de frumoasele flori și parfumul său în fiecare primăvară.

Detalii

SKU
00000710
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, melifere
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
4 m
Inaltime maturitate
4 m
Forma
arbust
Culoare flori
mov, roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review