Lemn cainesc (Ligustrum ovalifolium) 30-50 cm

8,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 11103115
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Inaltimea de livrare: 30-50 cm.

  Modul de livrare: ghiveci 1.5 l

  Ligustrum ovalifolium are frunze lucioase, verzi, ovale și margini netede. Acesta poate crește până la o înălțime de 2-4 metri și poate avea o lățime de 1-2 metri. În perioada de vară, arbustul produce flori albe, în formă de clopot, urmate de fructe negre în perioada de toamnă.

  Caracteristici: Ligustrum ovalifolium este o plantă rezistentă, care se adaptează bine la soluri diferite, de la cele umede la cele uscate, și la condiții de creștere diferite, de la zonele însorite la cele umbroase. Acesta este rezistent la ger și la vânt și poate tolera tăierile dese pentru a menține o formă compactă.

  Sezon de interes: Ligustrum ovalifolium este o plantă veșnic verde, dar cele mai multe dintre flori și fructele sale apar în perioada de vară și de toamnă.

  Parfum: Florile de Ligustrum ovalifolium au un miros delicat.

  Utilizare: Ligustrum ovalifolium este utilizat în principal ca plantă ornamentală pentru a decora grădinile și peisajele urbane. Acesta poate fi plantat ca plantă de gard viu, datorită frunzelor sale densitate și a creșterii sale rapide. De asemenea, acesta poate fi utilizat ca plantă singulară sau în grupuri, pentru a crea diferite forme și texturi în grădină.

  Plante care o pot însoți: Ligustrum ovalifolium poate fi însoțit de o varietate de plante, cum ar fi plante perene, ca Phlox, Geranium, și , sau arbuști ornamentali, cum ar fi Viburnum opulus sau Spiraea japonica. De asemenea, acesta poate fi plantat în zonele de tranziție între zonele umbrite și cele însorite ale grădinii, pentru a crea un efect de tranziție mai natural.

  Detalii

  SKU
  11103115
  Categorii
  Greutate
  0.3 kg
  Caracteristica
  decorative, gard viu, vesnic verde
  Culoare frunze
  verde
  Utilizare
  borduri, gard viu
  Sezon interes
  iarna, primavara, toamna, vara
  Pozitie
  semiumbra, soare
  Latime maturitate
  1 m
  Inaltime maturitate
  2 m
  Gard viu
  Gard viu
  Forma
  tufa
  Culoare flori
  alb

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review