Laur englezesc (Prunus laurocerasus Herbergii)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 11003140
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Prunus laurocerasus Herbergii, cunoscut și sub numele de Laur englezesc, este o plantă originară din Europa de Est și Asia de Vest. Această specie face parte din familia Rosaceae și este utilizată în mod obișnuit ca o plantă de gard viu sau ca un arbust ornamental.

Caracteristici: Frunzele de Laur englezesc sunt de culoare verde închis, lucioase și ovale, cu margini netede. Înălțimea acestei plante poate ajunge până la 3 metri, iar lățimea este de aproximativ 2 metri. Florile sunt albe și apar în timpul primăverii, urmate de fructe mici, negre și rotunde, care apar la sfârșitul verii.

Sezon de interes: Laurul englezesc este o plantă care este de interes pe tot parcursul anului. În primăvară, apar florile albe, în timp ce vara apar fructele mici și lucioase. În toamnă, frunzele devin de un verde mai închis, iar iarna oferă un aspect deosebit de frumos când rămân frunzele verzi și lucioase.

Utilizare: Prunus laurocerasus Herbergii este utilizat în mod obișnuit ca o plantă de gard viu sau ca un arbust ornamental. Fiind o plantă rezistentă, este perfectă pentru a fi plantată în zone cu temperaturi scăzute și în soluri bine drenate.

Plante care o pot însoți: Pentru a crea o grădină plină de viață și culoare, Laurul ceresc poate fi însoțit de alte plante, cum ar fi iasomia, lavanda, zambile, sau trandafiri.

Detalii

SKU
11003140
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
aliniamente, gard viu, gradina, parc, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review