Lalele Yellow Pomponette (Tulips Yellow Pomponette)

1,40 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001247
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Yellow Pomponette (Tulips 'Yellow Pomponette') sunt flori frumoase și atrăgătoare, caracterizate prin culoarea lor galbenă strălucitoare și forma lor în formă de pompon. Această varietate de lalele aduce o notă de veselie și lumină în grădina ta. Lalelele Yellow Pomponette au bulbi pereni și produc flori cu petale mici și pline, care se adună într-o formă de pompon distinctivă. Ele se caracterizează prin culoarea lor galbenă strălucitoare, care radiază energie și lumină. Florile lor sunt adesea comparate cu bomboanele mici, datorită formei și texturii lor.

Caracteristici: Lalelele Yellow Pomponette au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor sunt compacte și pline, creând un aspect plin de veselie și farmec.

Sezon de interes: Lalelele Yellow Pomponette înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de lumină și bucurie în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor galbenă strălucitoare și forma lor atrăgătoare.

Parfum: Majoritatea lalelelor Yellow Pomponette nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Yellow Pomponette sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri, spații înierbate și chiar în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale vesele și pline de farmec. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de lumină și veselie în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Yellow Pomponette se pot combina frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri contrastante pot crea un aranjament floral vesel și armonios în grădină.

Lalelele Yellow Pomponette adaugă o notă de veselie și lumină în grădina ta, cu culoarea lor galbenă strălucitoare și forma lor distinctivă în formă de pompon. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce o atmosferă plină de farmec și bucurie în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001247
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghiveci, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Atribut
Lalele
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review