Lalele White Triumphator (Tulips White Triumphator)

1,40 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000833
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele White Triumphator (Tulips 'White Triumphator') sunt flori elegante și rafinate, remarcabile prin culoarea lor alb-pur și forma lor distinctivă. Această varietate de lalele aduce o notă de eleganță și puritate în grădina ta. Lalelele White Triumphator au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine conturate. Ele se caracterizează prin culoarea lor alb-pur, care adaugă o notă de eleganță și rafinament. Petalele lor sunt netede și pline, conferindu-le un aspect clasic și atrăgător.

Caracteristici: Lalelele White Triumphator au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect plin de subtilitate și eleganță în grădină.

Sezon de interes: Lalelele White Triumphator înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de rafinament și puritate în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor albă și aspectul lor clasic.

Parfum: Majoritatea lalelelor White Triumphator nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele White Triumphator sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale elegante și pline de puritate. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de rafinament și eleganță în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele White Triumphator se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral delicat și armonios în grădină.

Lalelele White Triumphator adaugă o notă de eleganță și puritate în grădina ta, cu culoarea lor alb-pur și aspectul lor clasic. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer rafinat și subtil în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000833
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, gradina, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review