Lalele Washington (Tulips Washington)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001091
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Washington (Tulips 'Washington') sunt flori impresionante și remarcabile, caracterizate prin culoarea lor galbenă intensă și forma lor eleganta. Această varietate de lalele aduce o notă de strălucire și splendoare în grădina ta. Lalelele Washington au bulbi pereni și produc flori cu petale lungi și elegante, care se deschid într-o formă de cupă. Ele se caracterizează prin culoarea lor galbenă intensă, care radiază energie și lumină. Petalele lor sunt netede și bine conturate, oferindu-le un aspect plin de eleganță și strălucire.

Caracteristici: Lalelele Washington au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor sunt de dimensiuni medii și au un aspect regal, adăugând un impact vizual impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Washington înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de splendoare și strălucire în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor galbenă intensă și aspectul lor elegant.

Parfum: Majoritatea lalelelor Washington nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Washington sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale luminoase și elegante. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de strălucire și splendoare în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Washington se pot combina frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri contrastante pot crea un aranjament floral impresionant și armonios în grădină.

Lalelele Washington adaugă o notă de strălucire și splendoare în grădina ta, cu culoarea lor galbenă intensă și aspectul lor elegant. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer regal și luminos în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001091
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review