Lalele Triumph Mix (Tulips Triumph Mix)

0,60 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001855
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 9.5/10

Lalelele Triumph Mix sunt o amestec de lalele care cuprinde o varietate de culori și nuanțe, oferind un spectacol diversificat și vibrant în grădină. Această selecție de lalele face parte din grupa de lalele denumite "Triumph". Lalelele Triumph Mix sunt cunoscute pentru florile lor mari și elegante, cu petale bine conturate și în formă de cupă. Amestecul încântător oferă o explozie de culoare de la mijlocul până la sfarșitul primaverii. Solide și de încredere, lalelele Triumph sunt prețuite pentru tulpinile lor robuste și florile de formă clasică. Acest amestec de înflorire timpurie este perfect pentru a începe sezonul lalelelor. Sunt foarte rezistente în grădina și în aranjamente interioare. Fiecare floare poate avea o combinație unică de culori, creând un aspect vibrant și atrăgător.

Caracteristici: Lalelele Triumph Mix au o înălțime medie, variind între 30 și 50 de centimetri, în funcție de varietățile specifice incluse în amestec. Florile lor sunt rezistente și durabile, cu o perioadă de înflorire considerată medie până târzie în sezonul de primăvară.

Sezon de interes: Lalelele Triumph Mix înfloresc de obicei în timpul primăverii, în lunile aprilie și mai, oferind un spectacol colorat și plin de viață în grădină.

Parfum: Majoritatea lalelelor din amestecul Triumph Mix nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Triumph Mix sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri, spații înierbate și chiar în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și pot fi utilizate în diverse aranjamente florale, inclusiv buchete și aranjamente pentru evenimente speciale.

Plante care le pot însoți: Lalelele Triumph Mix se pot combina cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile, pentru a crea aranjamente florale variate și pline de culoare.

Lalelele Triumph Mix adaugă un spectacol vibrant de culori în grădina ta, cu o varietate de nuanțe și combinații unice. Aceste flori îți vor aduce bucurie și frumusețe în peisajul de primăvară.

Detalii

SKU
00001855
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
9.5/10
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review