Lalele Tiano (Tulips Tiano)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001666
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalele Tiano (Tulips Tiano) sunt flori impresionante și vibrante, remarcabile prin culoarea lor roșu aprins și aspectul lor plin de foc și pasiune. Această varietate de lalele aduce o notă dramatică și intensă în grădina ta. Lalelele Tiano au bulbi pereni și produc flori cu petale medii și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor roșu aprins, care atrage privirile și adaugă o notă de pasiune și intensitate în peisaj. Petalele lor sunt netede și pline, conferindu-le un aspect dramatic și plin de foc.

Caracteristici: Lalelele Tiano au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect plin de impact vizual și energie în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Tiano înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de dramatism și intensitate în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor roșu aprins și aspectul lor plin de pasiune.

Parfum: Majoritatea lalelelor Tiano nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Tiano sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale pline de dramatism și foc. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de pasiune și intensitate în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Tiano se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri contrastante pot crea un aranjament floral captivant și armonios în grădină.

Lalelele Tiano adaugă o notă dramatică și intensă în grădina ta, cu culoarea lor roșu aprins și aspectul lor plin de foc și pasiune. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer plin de energie și intensitate în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001666
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
galben, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review