Lalele Sunlover (Tulips Sunlover)

1,40 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000805
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Sunlover (Tulips 'Sunlover') sunt flori strălucitoare și captivante, remarcabile prin culoarea lor galbenă vibrantă și aspectul lor radiind de soare. Această varietate de lalele aduce o notă de căldură și lumină în grădina ta. Laleaua Sunlover va fi soarele din gradina ta toata primavara. Aceasta lalea minunata parfumata cu flori de bujor se joaca cu culorile sale an timpul anfloririi. Sunlover ancepe sa se ingalbeneasca cu niste apasari rosii portocalii si apoi devine mai mult pana la rosu portocaliu. Acest soare din gradina dvs. are flori uriase si anfloreste devreme an primavara.

Caracteristici: Lalelele Sunlover au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect plin de lumină și vitalitate în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Sunlover înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de căldură și strălucire în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor galbenă vibrantă și aspectul lor radiind de soare.

Parfum: Majoritatea lalelelor Sunlover nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Sunlover sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale pline de vitalitate și căldură. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de strălucire și energie în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Sunlover se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri contrastante pot crea un aranjament floral plin de lumină și armonie în grădină.

Lalelele Sunlover adaugă o notă de căldură și lumină în grădina ta, cu culoarea lor galbenă vibrantă și aspectul lor radiind de soare. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer plin de energie și vitalitate în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000805
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniere, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review