Lalele regale roșii (Fritillaria William Rex)

17,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001067
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 20+

Frittilaria William Rex sunt flori impresionante și elegante, cu nuanțe vibrante de roșu închis . Lalelele regale William Rex sunt plante perene cu bulb, care produc flori mari, cu petale în formă de cupă. Ele se remarcă prin culoarea lor atrăgătoare de roșu închis. Florile au o formă gratioasă și sunt înconjurate de frunze alungite și verzi închis.

Caracteristici: Această specie de lalele se distinge prin culoarea sa vibrantă și intensă. Ele au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-40 cm. Florile au diametrul de aproximativ 10 cm și petalele sunt dense și strălucitoare. Tulpinile sunt puternice și robuste, susținând florile într-un mod impresionant.

Sezon de interes: Lalelele William Rex înfloresc în mod obișnuit în primăvară, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădina se umple de culori vibrante și lalelele aduc o notă de prospețime și eleganță.

Parfum: Lalelele William Rex emit un parfum subtil și delicat, cu accente florale ușoare. Parfumul lor poate fi perceput în aer, în special în apropierea florilor înflorite.

Utilizare: Aceste lalele sunt adesea cultivate în grădini ca flori decorative. Ele pot fi plantate în grupuri sau în borduri, adăugând un accent vibrant și colorat în peisajul exterior. De asemenea, ele sunt potrivite pentru aranjamente florale și buchete, aducând o notă elegantă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele William Rex se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, mușcatele și alte soiuri de lalele. Aceste combinații vor crea un efect vizual armonios și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Lalelele William Rex aduc o notă vibrantă și elegantă în grădină, cu florile lor mari și culori intense. Aceste flori spectaculoase pot fi punctul focal al grădinii și adaugă un farmec aparte în peisaj.

Detalii

SKU
00001067
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina
Pozitie
soare
Diametru bulb
20+
Bulbi
Diverse
Inaltime
80 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review