Lalele regale portocalii (Fritillaria Aurora imperialis)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000880
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 18/20

Fritillaria Aurora imperialis, cunoscute și sub numele de lalelele regale Aurora, sunt flori impresionante și elegante. Lalelele regale Aurora imperialis sunt plante perene cu bulb, care produc flori mari, în formă de cupă. Ele se remarcă prin culorile lor strălucitoare și variate, inclusiv nuanțe de roșu, portocaliu, galben și alb. Florile sunt înconjurate de frunze lungi și verzi, care adaugă un contrast frumos în peisaj.

Caracteristici: Această specie de lalele are înălțimea impresionantă de până la 1,2 - 1,5 metri, ceea ce le face să fie unele dintre cele mai înalte varietăți de lalele. Ele au flori mari, cu diametrul de aproximativ 10-15 cm, și petalele sunt dese și strălucitoare. Tulpinile sunt robuste și puternice, susținând florile într-un mod impresionant.

Sezon de interes: Lalelele regale Aurora imperialis înfloresc în mod obișnuit în primăvară, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele sunt printre primele flori care apar în grădină după iarnă și aduc o notă de prospețime și culoare în peisaj.

Parfum: Lalelele regale Aurora imperialis emit un parfum delicat și subtil, cu accente florale. Parfumul lor poate fi detectat în aer, mai ales în apropierea florilor înflorite.

Utilizare: Aceste lalele sunt adesea cultivate în grădini ca flori decorative. Ele pot fi plantate în grupuri sau ca punct focal în grădini și parcuri. De asemenea, ele sunt potrivite pentru a fi cultivate în ghivece și jardiniere mari, adăugând un element spectaculos pe terase sau balcoane.

Plante care le pot însoți: Lalelele regale Aurora imperialis pot fi însoțite de alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, muscariile și alte soiuri de lalele. Ele pot crea un aranjament impresionant și plin de culoare în grădină.

Lalelele regale Aurora imperialis aduc o notă magnifică și elegantă în grădină, cu flori lor mari și culori strălucitoare. Aceste flori spectaculoase pot transforma instantaneu peisajul și pot fi admirate în timpul sezonului lor de înflorire.

Detalii

SKU
00000880
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
17/18
Bulbi
Diverse
Inaltime
80 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review