Lalele Queen of Night (Tulips Queen of Night)

1,40 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000794
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Queen of Night (Tulips 'Queen of Night') sunt flori fascinante și elegante, remarcabile prin culoarea lor profundă de burgundă și aspectul lor dramatic. Această varietate de lalele aduce o notă de mister și rafinament în grădina ta. Lalelele Queen of Night au bulbi pereni și produc flori cu petale lungi și închise la culoare. Ele se caracterizează prin culoarea lor profundă de burgundă sau purpuriu închis, care este uniformă pe toată floarea. Această culoare intensă și închisă adaugă un aspect dramatic și elegant lalelei.

Caracteristici: Lalelele Queen of Night au o înălțime medie, ajungând în general la 50-60 de centimetri. Florile lor prezintă petale alungite și bine conturate, care adaugă un aspect rafinat și impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Queen of Night înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de mister și rafinament în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor intensă și aspectul lor dramatic.

Parfum: Majoritatea lalelelor Queen of Night nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Queen of Night sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale elegante și pline de dramatism. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de rafinament și mister în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Queen of Night se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral dramatic și armonios în grădină.

Lalelele Queen of Night adaugă o notă de mister și rafinament în grădina ta, cu culoarea lor profundă de burgundă și aspectul lor dramatic. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer elegant și impresionant în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000794
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
75 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
negru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review