Lalele Qatar (Tulips Qatar)

1,90 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000872
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Qatar sunt flori impresionante și vibrante, remarcabile prin culoarea lor roșie. Această varietate de lalele aduce o notă de frumusețe și intensitate în grădina ta. Lalelele Qatar au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin petalele lor franjurate si duble.

Caracteristici: Lalelele Qatar au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect elegant și impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Qatar înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de frumusețe și intensitate în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor mov și aspectul lor elegant.

Parfum: Majoritatea lalelelor Qatar nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Qatar sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale vibrante și pline de personalitate. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de frumusețe și intensitate în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Qatar se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri în contrast pot crea un aranjament floral captivant și armonios în grădină.

Detalii

SKU
10000872
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
duble, franjurate
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review