Lalele Purple Flag (Tulips Purple Flag)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000905
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Purple Flag (Tulips 'Purple Flag') sunt flori impresionante și vibrante, remarcabile prin culoarea lor mov și aspectul lor elegant. Această varietate de lalele aduce o notă de frumusețe și intensitate în grădina ta. Lalelele Purple Flag au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor mov intens, care poate varia de la nuanțe mai închise la nuanțe mai deschise. Petalele lor sunt în general netede și elegante, adăugând un aspect distinctiv și vibrant în peisaj.

Caracteristici: Lalelele Purple Flag au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect elegant și impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Purple Flag înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de frumusețe și intensitate în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor mov și aspectul lor elegant.

Parfum: Majoritatea lalelelor Purple Flag nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Purple Flag sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale vibrante și pline de personalitate. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de frumusețe și intensitate în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Purple Flag se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri în contrast pot crea un aranjament floral captivant și armonios în grădină.

Lalelele Purple Flag adaugă o notă de frumusețe și intensitate în grădina ta, cu culoarea lor mov și aspectul lor elegant. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer distinctiv și vibrant în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000905
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review