Lalele Pink Impression (Tulips Pink Impression)

1,10 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001835
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Pink Impression (Tulips 'Pink Impression') sunt flori impresionante și elegante, remarcabile prin culoarea lor roz vibrant și aspectul lor rafinat. Această varietate de lalele aduce o notă de frumusețe și romantism în grădina ta. Lalelele Pink Impression au bulbi pereni și produc flori de dimensiuni mari, cu petale rotunjite și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor roz vibrant, care poate varia de la nuanțe mai deschise la nuanțe mai intense. Petalele lor sunt moi și pline, conferindu-le un aspect rafinat și delicat.

Caracteristici: Lalelele Pink Impression au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale pline și bine conturate, care adaugă un aspect elegant și impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Pink Impression înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de romantism și frumusețe în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor roz vibrant și aspectul lor rafinat.

Parfum: Majoritatea lalelelor Pink Impression nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Pink Impression sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale elegante și pline de romantism. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de frumusețe și delicatețe în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Pink Impression se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral romantic și armonios în grădină.

Lalelele Pink Impression adaugă o notă de frumusețe și romantism în grădina ta, cu culoarea lor roz vibrant și aspectul lor rafinat. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer elegant și delicat în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001835
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review