Lalele Picking Garden Mix (Tulips Picking Garden Mix)

0,70 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000870
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 9.5/10

Lalelele Picking Garden Mix (Tulips 'Picking Garden Mix') sunt o amestecătură de lalele de diverse culori și forme, care adaugă o explozie de culoare și diversitate în grădina ta. Această varietate de lalele oferă o selecție variată de flori, ceea ce îți permite să te bucuri de o varietate de culori și forme în timpul înfloririi. Lalelele Picking Garden Mix sunt o combinație de lalele cu flori de diferite culori, precum galben, roz, roșu, portocaliu și alb. Acestea pot avea, de asemenea, diferite forme de petale, cum ar fi petalele simple, duble, franjurate sau în formă de cupă. Prin plantarea acestui amestec, vei avea parte de o explozie de culori și forme variate în grădină.

Caracteristici: Lalelele Picking Garden Mix au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă varietate de culori și forme, oferind o priveliște plină de viață și diversitate.

Sezon de interes: Lalelele Picking Garden Mix înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de culoare și diversitate în peisajul primăverii, captivând privirile prin varietatea lor de culori și forme.

Parfum: Majoritatea lalelelor din amestecul Picking Garden Mix nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Picking Garden Mix sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale pline de diversitate și culoare. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă vibrantă și variată în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Picking Garden Mix se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, muscariile sau lalelele de alte culori și forme. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral plin de diversitate și expresivitate în grădină.

Lalelele Picking Garden Mix adaugă o explozie de culoare și diversitate în grădina ta, cu varietatea lor de culori și forme. Acest amestec de lalele te va încânta cu o priveliște plină de viață și culoare în timpul primăverii.

Detalii

SKU
10000870
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
multiple
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
9.5/10
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review