Lalele Orange Princess (Tulips Orange Princess)

2,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001204
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Orange Princess (Tulips 'Orange Princess') sunt flori elegante și rafinate, remarcabile prin culoarea lor portocalie și aspectul lor delicat. Această varietate de lalele aduce o notă de eleganță și frumusețe în grădina ta. Lalelele Orange Princess au bulbi pereni și produc flori cu petale medii și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor portocalie, care variază de la nuanțe mai deschise la nuanțe mai intense. Petalele lor pot avea uneori și accente de roz sau violet. Această culoare portocalie adaugă un aspect rafinat și plin de căldură lalelei.

Caracteristici: Lalelele Orange Princess au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect elegant și delicat în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Orange Princess înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de eleganță și frumusețe în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor portocalie și aspectul lor delicat.

Parfum: Majoritatea lalelelor Orange Princess nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Orange Princess sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale rafinate și pline de frumusețe. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de eleganță și căldură în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Orange Princess se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral elegant și armonios în grădină.

Lalelele Orange Princess adaugă o notă de eleganță și frumusețe în grădina ta, cu culoarea lor portocalie și aspectul lor delicat. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer rafinat și plin de căldură în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001204
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review