Lalele Orange Emperor (Tulips Orange Emperor)

0,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000869
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 9/10

Lalelele Orange Emperor (Tulips 'Orange Emperor') sunt flori îndrăznețe și luminoase, remarcabile prin culoarea lor portocalie intensă și forma lor distinctivă. Această varietate de lalele aduce o notă de vitalitate și căldură în grădina ta. Lalelele Orange Emperor au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor portocalie vibrantă și intensă, care adaugă un aspect îndrăzneț și captivant în peisajul primăverii. Forma lor este adesea cuprinsă între oval și trandafir, cu o ușoară curbură în partea superioară.

Caracteristici: Lalelele Orange Emperor au o înălțime medie, ajungând în general la 35-45 de centimetri. Florile lor prezintă petale proeminente și bine conturate, care adaugă un aspect robust și strălucitor în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Orange Emperor înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de căldură și vitalitate în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor vibrantă și aspectul lor îndrăzneț.

Parfum: Majoritatea lalelelor Orange Emperor nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Orange Emperor sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual puternic și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale pline de culoare și vitalitate. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă îndrăzneață și luminoasă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Orange Emperor se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri calde pot crea un aranjament floral plin de vitalitate și căldură în grădină.

Lalelele Orange Emperor adaugă o notă de vitalitate și căldură în grădina ta, cu culoarea lor portocalie intensă și forma lor distinctivă. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer îndrăzneț și captivant în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
10000869
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
9/10
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review