Lalele Mount tacoma (Tulips Mount tacoma)

2,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000903
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 11/12

Lalelele Mount Tacoma (Tulips 'Mount Tacoma') sunt flori elegante și remarcabile, remarcabile prin forma lor distinctivă și petalele lor abundente și frumos ondulate. Această varietate de lalele aduce o notă de rafinament și frumusețe în grădina ta. Lalelele Mount Tacoma au bulbi pereni și produc flori mari și bine definite. Ele se caracterizează prin petalele lor abundente și frumos ondulate, asemănătoare cu petalele unei flori de camelie. Aceste petale dau o formă distinctivă lalelei, adăugându-i un aspect elegant și rafinat.

Caracteristici: Lalelele Mount Tacoma au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale abundente și frumos ondulate, creând o formă plină și bogată. Aceasta le conferă un aspect distinctiv și atrăgător în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Mount Tacoma înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de rafinament și frumusețe în peisajul primăverii, captivând privirile prin forma lor distinctivă și petalele bogate.

Parfum: Majoritatea lalelelor Mount Tacoma nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Mount Tacoma sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale rafinate și pline de frumusețe. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de eleganță și rafinament în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Mount Tacoma se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri rafinate pot crea un aranjament floral elegant și armonios în grădină.

Lalelele Mount Tacoma adaugă o notă de rafinament și frumusețe în grădina ta, cu forma lor distinctivă și petalele bogate. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer elegant și plin de rafinament în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000903
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
11/12
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review