Lalele Miranda (Tulips Miranda)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001087
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Miranda (Tulips 'Miranda') sunt flori fermecătoare și pline de culoare, remarcabile prin culorile lor strălucitoare și forma lor atrăgătoare. Această varietate de lalele aduce o notă de bucurie și veselie în grădina ta. Lalelele Miranda au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. 

Caracteristici: Lalelele Miranda au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale atrăgătoare și bine conturate, care atrag privirile și adaugă un aspect plin de vitalitate și veselie în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Miranda înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de bucurie și culoare în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor strălucitoare și aspectul lor atrăgător.

Parfum: Majoritatea lalelelor Miranda nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Miranda sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual puternic și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale pline de culoare și veselie. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de bucurie și entuziasm în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Miranda se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral plin de viață și energie în grădină.

Lalelele Miranda adaugă o notă de bucurie și culoare în grădina ta, cu culorile lor strălucitoare și forma lor atrăgătoare. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer plin de vitalitate și veselie în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001087
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review