Lalele Marilyn (Tulips Marilyn)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000799
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Marilyn (Tulips 'Marilyn') sunt flori elegante și delicate, remarcabile prin culorile lor pastelate și forma lor grațioasă. Această varietate de lalele aduce o notă de feminitate și rafinament în grădina ta. Lalelele Marilyn au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine conturate. Ele vin în culori pastelate, precum roz deschis, alb crem sau galben pal. Aceste culori delicate adaugă un aspect plin de grație și subtilitate în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Marilyn au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine definite, care adaugă un aspect feminin și rafinat în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Marilyn înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de delicatețe și feminitate în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor pastelate și aspectul lor grațios.

Parfum: Majoritatea lalelelor Marilyn nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Marilyn sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale delicate și pline de subtilitate. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de feminitate și rafinament în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Marilyn se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral subtil și elegant în grădină.

Lalelele Marilyn adaugă o notă de feminitate și rafinament în grădina ta, cu culorile lor pastelate și forma lor grațioasă. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer delicat și plin de subtilitate în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000799
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniere, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review