Lalele Margarita (Tulips Margarita)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000826
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Margarita (Tulips 'Margarita') sunt flori frumoase și elegante, remarcabile prin culorile lor luminoase și forma lor distinctivă. Această varietate de lalele aduce o notă de eleganță și rafinament în grădina ta. Lalelele Margarita au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor luminoase.

Caracteristici: Lalelele Margarita au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect elegant și rafinat în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Margarita înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de frumusețe și prospețime în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor luminoase și aspectul lor elegant.

Parfum: Majoritatea lalelelor Margarita nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Margarita sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale rafinate și pline de frumusețe. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de eleganță și prospețime în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Margarita se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri luminoase pot crea un aranjament floral plin de prospețime și rafinament în grădina ta.

Lalelele Margarita adaugă o notă de eleganță și rafinament în grădina ta, cu culorile lor luminoase și forma lor distinctivă. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer plin de prospețime și frumusețe în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000826
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
35 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review