Lalele Lambada (Tulips Lambada)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001069
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Lambada (Tulips 'Lambada') sunt flori vibrante și pline de energie, remarcabile prin culorile lor intense și forma lor atrăgătoare. Această varietate de lalele aduce o notă de pasiune și vitalitate în grădina ta. Lalelele Lambada au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culorile lor intense și variate, cum ar fi roșu aprins, portocaliu vibrant, galben strălucitor și multe altele. Aceste culori vibrante adaugă un aspect plin de energie și dinamism în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Lambada au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale atrăgătoare și bine conturate, care atrag privirile și adaugă un aspect plin de vitalitate și entuziasm în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Lambada înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de pasiune și vitalitate în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor intense și aspectul lor atrăgător.

Parfum: Majoritatea lalelelor Lambada nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Lambada sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual puternic și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale pline de culoare și energie pozitivă. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă pasională și vibrată în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Lambada se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral plin de energie și entuziasm în grădină.

Lalelele Lambada adaugă o notă de pasiune și vitalitate în grădina ta, cu culorile lor intense și forma atrăgătoare. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer plin de energie și entuziasm în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001069
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben, portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review