Lalele Huis Ten Bosch (Tulips Huis Ten Bosch)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001176
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Huis Ten Bosch (Tulips 'Huis Ten Bosch') sunt flori elegante și rafinate, remarcabile prin culorile lor sofisticate și aspectul lor distins. Această varietate de lalele aduce o notă de rafinament și frumusețe în grădina ta. Lalelele Huis Ten Bosch au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culorile lor sofisticate, cum ar fi nuanțe de roz. Aceste culori adaugă un aspect elegant și distins în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Huis Ten Bosch au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect delicat și rafinat în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Huis Ten Bosch înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de eleganță și frumusețe în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor sofisticate și aspectul lor distins.

Parfum: Majoritatea lalelelor Huis Ten Bosch nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Huis Ten Bosch sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale rafinate și pline de rafinament. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de eleganță și frumusețe în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Huis Ten Bosch se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri sofisticate pot crea un aranjament floral elegant și armonios în grădină.

Lalelele Huis Ten Bosch adaugă o notă de rafinament și frumusețe în grădina ta, cu culorile lor sofisticate și aspectul lor distins. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer elegant și plin de rafinament în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001176
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review