Lalele Hotpants (Tulips Hotpants)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000874
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Hotpants (Tulips 'Hotpants') sunt flori îndrăznețe și pline de culoare, remarcabile prin culorile lor vibrante și forma lor distinctivă. Această varietate de lalele aduce o notă de îndrăzneală și entuziasm în grădina ta. Lalelele Hotpants au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Aceste culori intense și strălucitoare adaugă un aspect îndrăzneț și plin de energie în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Hotpants au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale îndrăznețe și bine conturate, care atrag privirile și adaugă un aspect plin de vitalitate și dinamism în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Hotpants înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de entuziasm și energie în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor vibrante și aspectul lor plin de viață.

Parfum: Majoritatea lalelelor Hotpants nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Hotpants sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual puternic și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale pline de culoare și energie pozitivă. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă veselă și jucăușă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Hotpants se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral spectaculos și îndrăzneț în grădina ta.

Lalelele Hotpants adaugă o notă de îndrăzneală și entuziasm în grădina ta, cu culorile lor vibrante și forma lor distinctivă. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer plin de energie și veselie în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000874
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review