Lalele Honeymoon (Tulips Honeymoon)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000873
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Honeymoon (Tulips 'Honeymoon') sunt flori romantice și elegante, remarcabile prin culorile lor pastelate și aspectul lor delicat. Această varietate de lalele aduce o notă de farmec și romantism în grădina ta. Lalelele Honeymoon au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite.

Caracteristici: Lalelele Honeymoon au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect delicat și rafinat în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Honeymoon înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de romantism și delicatețe în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor pastelate și aspectul lor elegant.

Parfum: Majoritatea lalelelor Honeymoon nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Honeymoon sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual romantic și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale elegante și pline de farmec. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de rafinament și romantism în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Honeymoon se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral romantic și plin de farmec în grădină.

Lalelele Honeymoon adaugă o notă de farmec și romantism în grădina ta, cu culorile lor pastelate și aspectul lor delicat. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce o atmosferă romantică și elegantă în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000873
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review