15%

Lalele Holland Beauty (Tulips Holland Beauty)

1,02 RON 1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000814
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Holland Beauty sunt o varietate populară și apreciată de lalele, remarcabile prin culorile lor vii și strălucitoare. Aceste lalele sunt originare din Olanda și sunt cunoscute pentru frumusețea și rezistența lor. Lalelele Holland Beauty au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine conturate. Ele vin într-o varietate de culori strălucitoare. Această varietate oferă o gamă largă de opțiuni coloristice pentru a aduce lumină și culoare în grădina ta.

Caracteristici: Lalelele Holland Beauty au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale vibrante și bine definite, care atrag privirile și adaugă un aspect proaspăt și plin de viață în peisaj.

Sezon de interes: Lalelele Holland Beauty înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de frumusețe și veselie în peisajul primăverii, când grădinile încep să se trezească la viață după iarna închisă.

Parfum: Majoritatea lalelelor Holland Beauty nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Holland Beauty sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri, ghivece sau jardiniere. Ele adaugă un impact vizual puternic și pot fi folosite pentru a crea aranjamente florale frumoase și pline de culoare. De asemenea, pot fi folosite pentru tăieri și utilizate în buchete și aranjamente florale.

Plante care le pot însoți: Lalelele Holland Beauty se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, muscariile și brândușele. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral spectaculos în grădina ta.

Lalelele Holland Beauty sunt apreciate pentru culorile lor vii, forma frumoasă și rezistența lor. Ele adaugă o notă de strălucire și bucurie în grădina ta, încântând privirile cu florile lor vibrante. Aceste lalele sunt un element cheie în peisajul primăvăratic și vor înfiora grădina ta cu frumusețea lor distinctivă.

Detalii

SKU
00000814
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review