Lalele Hakuun (Tulips Hakuun)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000868
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Hakuun (Tulips 'Hakuun') sunt flori elegante și rafinate, remarcabile prin culoarea lor albă pură și forma lor delicată. Această varietate de lalele aduce o notă de eleganță și frumusețe în grădina ta. Lalelele Hakuun au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor albă pură, care conferă un aspect delicat și rafinat în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Hakuun au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale elegante și bine conturate, care adaugă un aspect delicat și plin de grație în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Hakuun înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de puritate și frumusețe în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor albă imaculată și aspectul lor rafinat.

Parfum: Majoritatea lalelelor Hakuun nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, ele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Hakuun sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale rafinate și pline de puritate. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de eleganță și proaspătă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Hakuun se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau albe pot crea un aranjament floral armonios și încântător în grădină.

Lalelele Hakuun adaugă o notă de eleganță și puritate în grădina ta, cu culoarea lor albă și forma lor delicată. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer rafinat și plin de frumusețe în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
10000868
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review