Lalele Groenland (Tulips Groenland)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000837
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Groenland (Tulips 'Groenland') sunt flori remarcabile și încântătoare, remarcabile prin culoarea lor pastelată și aspectul lor fermecător. Această varietate de lalele aduce o notă de delicatețe și frumusețe în grădina ta. Lalelele Groenland au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culoarea lor pastelată, în nuanțe de roz pal, crem și alb, care conferă un aspect delicat și fermecător în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Groenland au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale elegante și bine conturate, care adaugă un aspect fermecător și plin de grație în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Groenland înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de delicatețe și prospețime în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor pastelate și aspectul lor încântător.

Parfum: Majoritatea lalelelor Groenland nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Groenland sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual plăcut și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale delicate și romantice. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de prospețime și frumusețe în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Groenland se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral armonios și încântător în grădină.

Lalelele Groenland adaugă o notă de delicatețe și frumusețe în grădina ta, cu culorile lor pastelate și aspectul lor fermecător. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer proaspăt și plin de farmec în peisajul primăverii. Cu petalele lor mari și bine definite și culorile lor pastelate, lalelele Groenland vor crea o atmosferă plină de delicatețe și frumusețe în grădina ta. Aceste flori sunt ideale pentru cei care doresc să aducă o notă de romantism și prospețime în designul peisagistic.

Detalii

SKU
00000837
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
2 culori
Parfum
nu
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
roz, verde
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review