Lalele Grand Perfection (Tulips Grand Perfection)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000871
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diamteru bulb: 10/11

Lalelele Grand Perfection (Tulips 'Grand Perfection') sunt flori remarcabile și elegante, remarcabile prin culorile lor delicate și forma lor grațioasă. Această varietate de lalele aduce o notă de rafinament și frumusețe în grădina ta. Lalelele Grand Perfection au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin jocul de culori. Aceste culori subtile adaugă o notă de rafinament și eleganță în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Grand Perfection au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale grațioase și bine conturate, care adaugă un aspect delicat și impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Grand Perfection înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de frumusețe și rafinament în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor delicate și aspectul lor elegant.

Parfum: Majoritatea lalelelor Grand Perfection nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Grand Perfection sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale elegante și pline de rafinament. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă delicată și frumoasă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Grand Perfection se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral armonios și încântător în grădină.

Lalelele Grand Perfection adaugă o notă de eleganță și frumusețe în grădina ta, cu culorile lor delicate și forma lor grațioasă. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer rafinat și impresionant în peisajul primăverii. Cu petalele lor mari și bine definite și culorile lor delicate, lalelele Grand Perfection vor crea o atmosferă plină de eleganță și frumusețe în grădina ta. Aceste flori sunt ideale pentru cei care doresc să aducă o notă de rafinament și delicatețe în designul peisagistic.

Detalii

SKU
00000871
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review