Lalele Gorilla (Tulips Gorilla)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001198
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diamteru bulb: 10/11

Lalelele Gorilla (Tulips 'Gorilla') sunt flori vibrante și exotice, remarcabile prin combinația lor spectaculoasă de culori și forma lor îndrăzneață. Această varietate de lalele aduce o notă de originalitate și impact vizual în grădina ta. Lalelele Gorilla au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și îndrăznețe. Ele se remarcă prin combinația lor unică de culori, cum ar fi roșu închis. Aceste culori se îmbină armonios și creează un aspect exotico-spectaculos în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Gorilla au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale îndrăznețe și bine conturate, care adaugă un aspect spectaculos și captivant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Gorilla înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de exuberanță și energie în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor vibrante și îndrăznețe.

Parfum: Majoritatea lalelelor Gorilla nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Gorilla sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual puternic și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale excentrice și pline de culoare. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă exotico-vibrantă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Gorilla se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral exuberant și îndrăzneț în grădină.

Lalelele Gorilla adaugă o notă de exotism și impact vizual în grădina ta, cu culorile lor vibrante și forma lor îndrăzneață. Aceste flori vor atrage privirile și vor crea un spectacol uimitor în peisajul primăverii. Cu combinația lor spectaculoasă de culori și forma lor îndrăzneață, lalelele Gorilla vor adăuga o notă de originalitate și exotism în grădina ta. Aceste flori sunt ideale pentru cei care doresc să aducă o atmosferă plină de energie și vitalitate în designul peisagistic.

Detalii

SKU
00001198
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, gradina
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review