Lalele Golden Apeldoorn (Tulips Golden Apeldoorn)

1,10 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000868
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Golden Apeldoorn (Tulips 'Golden Apeldoorn') sunt flori strălucitoare și impresionante, remarcabile prin culoarea lor aurie și forma lor eleganta. Această varietate de lalele aduce o notă de lux și strălucire în grădina ta. Lalelele Golden Apeldoorn au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se remarcă prin culoarea lor aurie, intensă și vibrantă. Această nuanță de aur adaugă o notă de lux și rafinament în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Golden Apeldoorn au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor prezintă petale elegante și bine conturate, care adaugă un aspect strălucitor și impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Golden Apeldoorn înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de strălucire și lux în peisajul primăverii, captivând privirile prin culoarea lor aurie și intensă.

Parfum: Majoritatea lalelelor Golden Apeldoorn nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Golden Apeldoorn sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale luxuriante și elegante. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă strălucitoare și sofisticată în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Golden Apeldoorn se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral spectaculos și captivant în grădină.

Lalelele Golden Apeldoorn adaugă o notă de strălucire și lux în grădina ta, cu culoarea lor aurie și forma lor elegantă. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer sofisticat și strălucitor în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000868
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review