Lalele Giuseppe Verdi (Tulips Giuseppe Verdi)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000836
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Giuseppe Verdi (Tulips 'Giuseppe Verdi') sunt flori remarcabile și expresive, denumite după celebrul compozitor italian. Această varietate de lalele aduce o notă de pasiune și dramatism în grădina ta. Lalelele Giuseppe Verdi au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și bine definite. Ele se caracterizează prin culorile lor vii și puternice, cum ar fi roșu intens, bordo și nuanțe de violet. Aceste culori aprinse adaugă o notă de pasiune și dramatism în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Giuseppe Verdi au o înălțime medie, ajungând în general la 15-20 de centimetri. Florile lor prezintă petale elegante și bine conturate, care adaugă un aspect expresiv și impresionant în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Giuseppe Verdi înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Ele adaugă o notă de pasiune și energie în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor intense și vibrant-explozive.

Parfum: Majoritatea lalelelor Giuseppe Verdi nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Giuseppe Verdi sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual puternic și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale dramatice și pline de pasiune. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce un aer vibrant și expresiv în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Giuseppe Verdi se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral dramatic și captivant în grădină.

Forțare: Lalelele Giuseppe Verdi pot fi forțate înflorirea în interior, în ghivece sau containere, pentru a aduce frumusețea lor în casele noastre mai devreme. Ele pot fi pre-răcite într-un loc răcoros și întunecat timp de câteva săptămâni, apoi aduse într-un mediu mai cald și mai luminos pentru a stimula înflorirea timpurie.

Lalelele Giuseppe Verdi adaugă o notă de pasiune și dramatism în grădina ta, cu culorile lor vii și puternice. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer expresiv și vibrant în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000836
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
15 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
galben, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review