Lalele Gavota (Tulips Gavota)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000795
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Gavota (Tulips 'Gavota') sunt flori elegante și rafinate, remarcabile prin culorile lor profunde și forma lor gratioasă. Această varietate de lalele adaugă o notă de eleganță și sofisticare în grădina ta. Lalelele Gavota au bulbi pereni și produc flori cu petale mari și elegante. Ele se remarcă prin culorile lor intense, cum ar fi violet închis, mov, bordo și nuanțe de roșu. Aceste culori bogate și profunde conferă o notă de mister și eleganță în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Gavota au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale bine definite și o formă gratioasă, care adaugă un aspect rafinat și sofisticat în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Gavota înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de eleganță și frumusețe intensă în peisajul primăverii, captivând privirile prin culorile lor profunde și vibrante.

Parfum: Majoritatea lalelelor Gavota nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Gavota sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale sofisticate și pline de rafinament. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă de eleganță în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Gavota se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral armonios și încântător în grădină.

Lalelele Gavota adaugă o notă de eleganță și rafinament în grădina ta, cu culorile lor profunde și forma lor gratioasă. Aceste flori vor atrage privirile și vor aduce un aer sofisticat și misterios în peisajul primăverii. Cu petalele lor mari și culorile lor intense, lalelele Gavota vor crea o atmosferă plină de eleganță și rafinament în grădina ta. Aceste flori sunt ideale pentru cei care apreciază frumusețea subtilă și caută să aducă o notă de mister și sofisticare în designul peisagistic.

Detalii

SKU
00000795
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review