Lalele Foxtrot (Tulips Foxtrot)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001197
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Foxtrot (Tulips 'Foxtrot') sunt flori elegante și grațioase, remarcabile prin culorile lor delicate și forma lor rafinată. Această varietate de lalele adaugă o notă de eleganță și subtilitate în grădina ta. Lalelele Foxtrot au bulbi pereni și produc flori de dimensiuni medii cu petale frumoase și bine definite. Ele se caracterizează prin culorile lor delicate, cum ar fi roz pastel, crem, alb și galben deschis. Aceste culori subtile adaugă o notă de rafinament și grație în peisajul primăverii.

Caracteristici: Lalelele Foxtrot au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale elegante și arcuite, care adaugă o formă delicată și atrăgătoare.

Sezon de interes: Lalelele Foxtrot înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de eleganță și frumusețe subtilă în peisajul primăverii, aducând o atmosferă liniștită și rafinată.

Parfum: Majoritatea lalelelor Foxtrot nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Foxtrot sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual elegant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale delicate și pline de farmec. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă subtilă și elegantă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Foxtrot se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau tonuri pastelate pot crea un aranjament floral armonios și încântător în grădină.

Lalelele Foxtrot adaugă o notă de eleganță și subtilitate în grădina ta, cu culorile lor delicate și forma lor rafinată. Aceste flori vor aduce un aer liniștit și rafinat în peisajul primăverii, fiind ideale pentru cei care apreciază frumusețea subtilă și eleganța florilor. Cu petalele lor grațioase și culorile lor delicate, lalelele Foxtrot vor crea o atmosferă calmă și plină de farmec în grădina ta.

Detalii

SKU
00001197
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
2 culori, duble
Parfum
nu
Utilizare
borduri, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review