Lalele Flaming Parrot (Tulips Flaming Parrot)

1,80 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000824
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Flaming Parrot (Tulips 'Flaming Parrot') sunt flori exotice și fascinante, remarcabile prin petalele lor ondulate și culorile lor spectaculoase. Această varietate de lalele aduce o notă de exuberanță și strălucire în grădina ta. Lalelele Flaming Parrot au bulbi pereni și produc flori cu petale lungi, ondulate și cu aspect franjurat. Ele se remarcă prin culorile lor intens vibrante, cum ar fi roșu aprins, portocaliu strălucitor, galben aprins și verde pal. Aceste culori se îmbină armonios și creează un aspect spectaculos și exotic.

Caracteristici: Lalelele Flaming Parrot au o înălțime medie, ajungând în general la 40-50 de centimetri. Florile lor sunt de dimensiuni medii spre mari și prezintă petale delicate și ondulate, care le conferă un aspect exotic și impresionant.

Sezon de interes: Lalelele Flaming Parrot înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă un impact vizual puternic și o notă exotica și strălucitoare în peisajul primăverii.

Parfum: Majoritatea lalelelor Flaming Parrot nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Flaming Parrot sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un aspect exotico-spectaculos și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale impresionante și pline de culoare. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă exuberantă și vibrantă în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Flaming Parrot se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral excentric și îndrăzneț în grădina ta.

Lalelele Flaming Parrot adaugă un aspect exotico-spectaculos în grădina ta, cu petalele lor ondulate și culorile lor spectaculoase. Aceste flori vor atrage cu siguranță privirile și vor aduce o notă de strălucire și energie în peisajul primăverii. Cu aspectul lor excentric și vibrant, lalelele Flaming Parrot vor crea un spectacol vizual impresionant și exotic. Fiind atât de expresive și neobișnuite, aceste flori vor adăuga un farmec deosebit în grădina ta și vor captiva privirile tuturor celor care le observă.

Detalii

SKU
00000824
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
boduri, gradina, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
galben - rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review