Lalele Flaming Flag (Tulips Flaming Flag)

0,93 RON 1,10 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000802
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Flaming Flag (Tulips 'Flaming Flag') sunt flori fascinante și remarcabile, caracterizate prin combinația de culori vibrante și modelul lor unic. Această varietate de lalele aduce un aspect spectaculos și îndrăzneț în grădina ta. Lalelele Flaming Flag au bulbi pereni și produc flori de dimensiuni medii cu petale frumoase și distincte. Ele se caracterizează prin culorile lor vibrante, cum ar fi roșu închis și alb pur, cu o combinație uimitoare. 

Caracteristici: Lalelele Flaming Flag au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Florile lor prezintă petale bine definite și o formă distinctivă, care captează privirile și adaugă un aspect spectaculos în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Flaming Flag înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceste flori aduc o notă vibrantă și captivantă în peisajul primăverii, oferind o explozie de culori și un impact vizual remarcabil.

Parfum: Majoritatea lalelelor Flaming Flag nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, în funcție de varietate, unele pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Flaming Flag sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un aspect spectaculos și îndrăzneț și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale atractive și pline de culoare. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce un aer proaspăt și vibrant în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Flaming Flag se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral interesant și echilibrat în grădină.

Lalelele Flaming Flag adaugă un aspect spectaculos și îndrăzneț în grădina ta, cu culorile lor vibrante și modelul lor unic. Acesteflori vor atrage cu siguranță privirile și vor aduce o notă de originalitate și entuziasm în peisajul primăverii. Cu petalele lor frumoase și culorile lor vibrant-explozive, lalelele Flaming Flag vor crea o imagine impresionantă și îndrăzneață în grădina ta.

Detalii

SKU
00000802
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
35 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review