Lalele Estella Rijnveld (Tulips Estella Rinjnveld)

2,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000822
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Estella Rijnveld (Tulips 'Estella Rijnveld') sunt flori remarcabile, caracterizate de petalele lor ondulate și culorile lor contrastante. Această varietate de lalele este numită după horticultorul olandez care a creat-o și se remarcă prin aspectul lor distinctiv. Lalelele Estella Rijnveld au bulbi pereni și produc flori cu petale ondulate și pline. Acestea au o combinație frumoasă de culori, cu petale alb-crem sau alb-gălbui și margini roșii sau roz aprins. Această combinație de culori contrastante și forma ondulată a petalelor le conferă o frumusețe distinctivă.

Caracteristici: Aceste lalele au o înălțime medie, atingând de obicei între 30 și 40 de centimetri. Florile lor sunt de dimensiuni medii și au petale bine definite și ondulate, care adaugă un aspect deosebit și captivant.

Sezon de interes: Lalelele Estella Rijnveld înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă un aspect frumos și plin de culoare în peisajul grădinii tale în această perioadă.

Parfum: Majoritatea lalelelor Estella Rijnveld nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Lalelele Estella Rijnveld sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt ideale pentru crearea de aranjamente florale elegante și pline de farmec.

Plante care le pot însoți: Aceste lalele se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral interesant și echilibrat în grădină.

Lalelele Estella Rijnveld adaugă o notă de eleganță și farmec în grădina ta, cu petalele lor ondulate și culorile lor contrastante. Aceste flori vor atrage cu siguranță privirile și vor aduce o atmosferă plină de frumusețe în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00000822
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review