Lalele Estatic (Tulips Estatic)

1,40 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001044
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Estatic (Tulips 'Estatic') sunt flori frumoase și captivante, remarcabile prin culorile lor vibrante și formele lor distincte. Această varietate de lalele aduce un aspect spectaculos și exuberant în grădina ta. Lalelele Estatic au bulbi pereni și produc flori de dimensiuni medii spre mari. Ele prezintă petale în formă de lance, care se îndoaie ușor și au margini frumos conturate. Culorile predominante ale lalelelor Estatic variază de la nuanțe intense roșu. Această varietate diversă de culori adaugă un aspect vibrant și plin de viață în grădină.

Caracteristici: Lalelele Estatic au o înălțime medie, atingând de obicei între 30 și 45 de centimetri. Florile lor prezintă petale elegante și bine definite, care se deschid complet atunci când înfloresc. Ele emană o frumusețe impresionantă și plină de vitalitate.

Sezon de interes: Lalelele Estatic înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceste flori sunt o sursă de bucurie și energie în peisajul primăverii, aducând un aspect spectaculos și proaspăt.

Parfum: Majoritatea lalelelor Estatic nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, în funcție de varietate, unele pot emana un miros subtil și plăcut.

Utilizare: Lalelele Estatic sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale atrăgătoare și pline de culoare. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce un aer proaspăt și vibrant în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Estatic se pot combina frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral interesant și echilibrat în grădină.

Lalelele Estatic aduc un spectacol vibrant și plin de viață în grădina ta, cu culorile lor vibranteși formele lor elegante. Aceste flori vor adăuga un farmec deosebit și vor atrage privirile în peisajul tău, fiind o alegere minunată pentru cei care doresc să aducă o notă de energie și vitalitate în grădină.

Detalii

SKU
00001044
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
duble, multiple
Utilizare
alei, boduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
rosu
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review