Lalele Dynasty (Tulips Dynasty)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000865
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Dynasty (Tulips 'Dynasty') sunt flori remarcabile, caracterizate de culorile lor vibrante și de petalele lor mari și ondulate. Această varietate de lalele aduce un aspect spectaculos și plin de viață în grădina ta. Lalelele Dynasty au bulbi pereni și produc flori de dimensiuni medii spre mari. Acestea se remarcă prin petalele lor largi, ondulate și bine definite. Culorile predominante ale lalelelor Dynasty au nuanțe intense de roz. Această varietate bogată de culori adaugă un aspect vibrant și plin de viață în grădină.

Caracteristici: Lalelele Dynasty au o înălțime medie, atingând de obicei între 25 și 40 de centimetri. Florile lor prezintă petale mari și bogate, care își păstrează forma distinctivă pe toată durata înfloririi. Ele emană o frumusețe impresionantă și energică.

Sezon de interes: Lalelele Dynasty înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceste flori sunt o sursă de bucurie și vitalitate în peisajul primăverii, aducând un aspect spectaculos și proaspăt.

Parfum: Majoritatea lalelelor Dynasty nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, în funcție de varietate, unele pot emana un miros subtil și plăcut.

Utilizare: Lalelele Dynasty sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă un impact vizual impresionant și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale atrăgătoare și pline de culoare. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce un aer proaspăt și vibrant în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Dynasty se pot asocia frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare sau contrastante pot crea un aranjament floral interesant și echilibrat în grădină.

Lalelele Dynasty aduc un spectacol vibrant și plin de viață în grădină, cu petalele lor ondulate și culorile lor bogate.Aceste flori vor adăuga un farmec deosebit și energie în peisajul tău, fiind o alegere minunată pentru iubitorii de culori vibrante și forme expresive.

Detalii

SKU
00000865
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb, roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review