Lalele Dow Jones (Tulips Dow Jones)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001654
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Dow Jones (Tulips 'Dow Jones') sunt o varietate de lalele care se remarcă prin culorile lor vibrante și aspectul lor distinctiv.  Lalelele Dow Jones au bulbi pereni și produc flori cu forme clasice de lalele. Acestea prezintă petale mari și robuste, care sunt de obicei colorate într-o combinație de galben, portocaliu și roșu aprins. Această varietate oferă o paletă intensă de culori, care atrage privirile și adaugă energie în grădină.

Caracteristici: Aceste lalele au o înălțime medie, ajungând în general la 30-40 de centimetri. Ele au tulpini puternice și flori mari, care se deschid complet atunci când înfloresc. Petalele lor sunt robuste și au o textură matasoasă, ceea ce le conferă o prezență impresionantă în peisaj.

Sezon de interes: Lalelele Dow Jones înfloresc în timpul primăverii, de obicei în luna aprilie. Ele sunt o sursă de bucurie și vitalitate în peisajul primăverii, aducând o notă de prospețime și optimism.

Parfum: Majoritatea lalelelor Dow Jones nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, în anumite condiții și în funcție de varietate, pot emana un miros ușor și plăcut.

Utilizare: Aceste lalele sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau containere. Ele adaugă un impact vizual puternic și sunt excelente pentru crearea de aranjamente florale sau buchete spectaculoase.

Plante care le pot însoți: Lalelele Dow Jones pot fi însoțite de alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. Combinațiile cu culori complementare, precum albul, rozul sau movul, pot crea un contrast frumos și armonios.

Lalelele Dow Jones sunt o alegere strălucitoare și captivantă pentru grădina ta, aducând o explozie de culori intense și o atmosferă plină de vitalitate. Ele sunt potrivite pentru cei care doresc să aducă un sentiment de energie și optimism în peisajul lor de primăvară.

Detalii

SKU
00001654
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review