Lalele Double Shirley (Tulips Double Shirley)

2,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000863
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 11/12

Lalelele Double Shirley (Tulips 'Double Shirley') sunt flori minunate, recunoscute pentru petalele lor duble și varietatea lor de culori delicate. Această varietate de lalele oferă o combinație de nuanțe pastelate și forme bogate, creând un efect elegant și romantic în grădină. Lalelele Double Shirley au bulbi pereni și produc flori cu petale duble, delicate și pline. Petalele duble conferă o textură bogată și un aspect fascinant floarelor.

Caracteristici: Aceste lalele au o înălțime medie, ajungând de obicei între 25 și 45 de centimetri. Ele prezintă tulpini puternice și flori mari, pline și cu un aspect voluminos. Forma și structura petalelor duble oferă lalelelor Double Shirley un aspect elegant și sofisticat.

Sezon de interes: Lalelele Double Shirley înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele sunt o atracție fermecătoare în grădină în această perioadă, aducând o notă romantică și rafinată peisajului.

Parfum: Majoritatea lalelelor Double Shirley nu au un parfum puternic. Cu toate acestea, unele varietăți pot emana un parfum ușor și subtil.

Utilizare: Lalelele Double Shirley sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri sau containere decorative. Ele adaugă o notă romantică și elegantă în peisaj și sunt adesea folosite pentru aranjamente florale sau buchete de primăvară.

Plante care le pot însoți: Aceste lalele se pot combina armonios cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile. De asemenea, se pot asocia cu flori perene cu înălțimi și culori complementare pentru a crea un efect vizual captivant.

Lalelele Double Shirley sunt o alegere delicată și rafinată pentru grădina ta, aducând un farmec romantic și un spectacol de culori pastelate. Ele vor încânta privirile și vor aduce o atmosferă de primăvară în jurul lor.

Detalii

SKU
00000863
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghiveci, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
11/12
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, roz
Descriere comerciala

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review