Lalele Double Mix (Tulips Double Mix)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001852
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Double Mix (Tulips 'Double Mix') sunt flori impresionante, caracterizate de petalele lor duble și bogate în culori. Această varietate de lalele oferă o combinație diversificată de nuanțe și forme, creând un efect vizual spectaculos în grădină. Lalelele Double Mix au bulbi pereni și produc flori cu petale duble, adesea în straturi concentrice. Ele prezintă o varietate de culori, inclusiv roșu, roz, galben, alb și violet. Fiecare floare este o combinație unica de nuanțe și poate avea petale crestate sau ondulate, adăugând textură și profunzime aspectului lor.

Caracteristici: Aceste lalele au o înălțime medie, ajungând de obicei între 25 și 45 de centimetri. Ele au tulpini robuste și flori mari și pline, care pot atinge un diametru de până la 10 centimetri. Petalele duble și straturile lor multiple conferă lalelelor Double Mix un aspect bogat și luxuriant.

Sezon de interes: Lalelele Double Mix înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele sunt un element deosebit de frumos al grădinii în această perioadă, oferind o explozie de culori și texturi.

Parfum: Majoritatea lalelelor Double Mix nu au un parfum distinct. Cu toate acestea, unele varietăți pot avea un parfum ușor și delicat.

Utilizare: Lalelele Double Mix sunt ideale pentru a fi plantate în grădini, borduri, parcuri sau chiar în ghivece și containere. Ele adaugă o notă spectaculoasă de culoare și textură în orice peisaj. De asemenea, pot fi utilizate în aranjamente florale proaspete, aducând o bucurie vizuală și o varietate de nuanțe în interiorul casei.

Plante care le pot însoți: Lalelele Double Mix se pot asocia cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele sau muscariile, pentru a crea un aranjament diversificat și plin de viață. De asemenea, se pot planta în combinație cu flori perene sau cu frunziș verde abundent pentru a crea contrast și echilibru în grădină.

Lalelele Double Mix sunt o alegere versatilă și atrăgătoare pentru grădina ta, aducând o varietate de culori și forme unice. Ele oferă un spectacol vizual impresionant și aduc bucurie și vitalitate în peisajul primăverii.

Detalii

SKU
00001852
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
batute
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review