Lalele Don Quichotte (Tulips Don Quichotte)

1,30 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000821
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Don Quichotte (Tulips 'Don Quichotte') sunt flori vibrante și expresive, care aduc o notă de culoare și pasiune în grădina ta. Aceste lalele sunt renumite pentru nuanțele lor intense de roz și pentru forma lor distinctivă.Lalelele Don Quichotte sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii spre mari. Ele au petale lungi și în formă de lance, care se îndoaie ușor înapoi, creând un aspect elegant și distinctiv. Culoarea predominantă a lalelelor Don Quichotte este roz intens, cu o nuanță vibrantă și captivantă. Această culoare bogată atrage privirile și adaugă o notă de pasiune în grădină.

Caracteristici: Lalelele Don Quichotte au o înălțime medie, ajungând de obicei între 30 și 40 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 8-10 centimetri și sunt caracterizate de petalele lungi și curbe, care le conferă o formă unică și expresivă. Ele emană o frumusețe îndrăzneață și plină de viață.

Sezon de interes: Lalelele Don Quichotte înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de culoare intensă și pasiune în peisajul grădinii în această perioadă.

Parfum: Lalelele Don Quichotte nu au, în mod obișnuit, un parfum distinct. Cu toate acestea, aroma lor subtilă și delicată poate fi apreciată în apropierea florilor.

Utilizare: Lalelele Don Quichotte sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă de culoare vibrantă și expresivitate în peisajul grădinii și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale captivante și pline de energie. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă îndrăzneață și pasională în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Don Quichotte se combină frumos cu alte flori cu culori complementare și forme expresive, cum ar fi lalelele galbene sau lalelele albe. Ele pot fi însoțite de plante cu frunze verzi bogate sau cu flori mici, care vor pune în evidență și mai mult aspectul lor îndrăzneț.

Forțare: Lalelele Don Quichotte pot fi forțate pentru înflorire timpurie, în interior, într-un mediu controlat. Acest lucru înseamnă că pot fi plantate în ghivece sau containere și ținute într-un loc răcoros și întunecat pentru o perioadă de timp, pentru a imita perioada de iarnă. Apoi, pot fi aduse într-un mediu mai cald și mai luminos pentru a stimula înflorirea lor timpurie.

Lalelele Don Quichotte sunt o alegere îndrăzneață și expresivă pentru grădina ta. Cu culorile lor vibrante și forma lor distinctivă, aceste lalele vor adăuga o notă captivantă și pasională în peisajul grădinii tale.

Detalii

SKU
00000821
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review