Lalele Crystal Beauty (Tulips Crystal Beauty)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001442
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Crystal Beauty (Tulips 'Crystal Beauty') sunt flori deosebit de frumoase și elegante, care aduc o strălucire cristalină în grădină. Lalelele Crystal Beauty sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii spre mari. Ele au petale largi și simetrice, care formează o cupă perfectă în formă de clopot. Culorile predominante ale lalelelor Crystal Beauty sunt alb imaculat sau crem, fără pete sau în nuanțe foarte deschise. Această puritate și strălucire conferă un aspect elegant și sofisticat.

Caracteristici: Lalelele Crystal Beauty au o înălțime medie, ajungând de obicei între 30 și 40 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 8-10 centimetri și sunt caracterizate de petale fine și netede. Ele emană o frumusețe cristalină și luminoasă.

Sezon de interes: Lalelele Crystal Beauty înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă de eleganță și lumină în peisajul grădinii în această perioadă.

Parfum: Lalelele Crystal Beauty pot avea un parfum ușor și subtil, dar în general nu sunt foarte parfumate. Ele sunt mai apreciate pentru aspectul lor vizual remarcabil decât pentru parfumul lor.

Utilizare: Lalelele Crystal Beauty sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă de rafinament și strălucire în peisajul grădinii și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale elegante și luminoase. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce un aspect sofisticat și pur în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Crystal Beauty se combină frumos cu alte flori cu culori pure și luminoase, cum ar fi lalelele albe, narcisele sau crinii albi. Ele pot fi de asemenea însoțite de plante cu frunze verzi bogate, care vor evidenția și mai mult frumusețea lor cristalină.

Lalelele Crystal Beauty aduc o frumusețe pură și luminată în grădină, fiind o alegere excelentă pentru cei care apreciază eleganța simplă și strălucitoare. Cu petalele lor fine și culorile lor luminoase, aceste lalele vor adăuga un farmec aparte în peisajul grădinii.

Detalii

SKU
00001442
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
rosu
Descriere comercialaCe spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review