Lalele Claudia (Tulips CLaudia)

0,70 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000801
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 9/10

Lalelele Claudia (Tulips 'Claudia') sunt flori elegante și delicate, care aduc o notă subtilă și rafinată în grădină. Aceste lalele se remarcă prin forma lor clasică, petalele lor frumos conturate și culorile lor pastelate. Lalelele Claudia sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii. Ele au petale distincte, care se îndreaptă spre exterior, formând o cupă ușor înclinată. Culorile predominante ale lalelelor Claudia sunt roz pal sau roz deschis, însă pot exista și variante în nuanțe de alb. Aceste culori pastelate conferă o notă de eleganță și romantism.

Caracteristici: Lalelele Claudia au o înălțime medie, ajungând de obicei între 30 și 40 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 6-8 centimetri și au petale moi și delicate, cu margini frumos conturate. Ele emană o frumusețe simplă și rafinată.

Sezon de interes: Lalelele Claudia înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele adaugă o notă delicată și plină de farmec în peisajul grădinii în această perioadă.

Parfum: Lalelele Claudia pot avea un parfum subtil și dulceag, care adaugă o notă plăcută în grădină. Parfumul lor este adesea descris ca fiind ușor floral și delicat.

Utilizare: Lalelele Claudia sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă de subtilitate și eleganță în peisajul grădinii și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale romantice și delicate. De asemenea, pot fi folosite în buchete și aranjamente florale pentru a aduce o notă feminină și rafinată în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Claudia pot fi însoțite de alte flori cu culori pastelate și forme delicate, cum ar fi hortensiile, trandafirii sau crinii. Ele se combină armonios cu plante cu frunze verzi bogate și cu flori cu texturi fine pentru a crea un decor elegant și rafinat.

Lalelele Claudia aduc o frumusețe simplă și delicată în grădină, fiind alegerea perfectă pentru cei care apreciază eleganța subtilă și romantismul. Cu petalele lor frumos conturate și culorile lor pastelate, aceste lalele vor adăuga un farmec aparte în peisajul grădinii.

Detalii

SKU
00000801
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
9/10
Bulbi
Lalele
Inaltime
35 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
alb, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review