Lalele Carnaval de Rio (Tulips Carnaval de Rio)

1,10 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001439
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Carnaval de Rio (Tulips 'Carnaval de Rio') sunt flori exotice și fascinante, care aduc în grădină un strop de atmosferă vibrantă și senzuală specifică celebrului Carnaval de la Rio de Janeiro din Brazilia. Aceste lalele se remarcă prin culorile lor intense și formele unice, evocând energia și pasiunea carnavalului.

Caracteristici: Lalelele Carnaval de Rio au o înălțime medie, ajungând de obicei între 30 și 50 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 8-10 centimetri și prezintă petale late și ondulate, care adaugă un aspect exotic și seducător.

Sezon de interes: Lalelele Carnaval de Rio înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele aduc în grădină o atmosferă senzuală și vibrantă, amintind de pasiunea și bucuria carnavalului.

Parfum: Lalelele Carnaval de Rio pot avea o aromă ușor dulceagă și florală, dar parfumul lor nu este un aspect proeminent al acestor flori. Ele sunt mai apreciate pentru culorile lor intense și aspectul lor atrăgător.

Utilizare: Lalelele Carnaval de Rio sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece mari. Ele aduc o notă exotică și senzuală în peisaj și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale spectaculoase și pline de pasiune. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale pentru a aduce un strop de exotism și bucurie în interior.

Plante care le pot însoți: Lalelele Carnaval de Rio pot fi însoțite de alte flori cu culori intense și forme exotice, precum orhideele sau gladiolele, pentru a crea un decor plin de exuberanță și seducție. De asemenea, pot fi combinate cu plante cu frunze verzi bogate și texturi diferite pentru a obține un contrast vizual interesant.

Lalelele Carnaval de Rio aduc o notă exotică și senzuală în grădină, amintind de atmosfera vibranta și pasionala a celebrului Carnaval de la Rio. Cu culorile lor intense și formele lor seducătoare, aceste lalele vor crea o atmosferă plină de viață și de bucurie.

Detalii

SKU
00001439
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review